Welkom op de site van The Dark
Welkom in de wereld van Settlers

Bergclan Campagne   (Draait nu op de testserver)

"Aan de voet van de berg" - De eerste Missie die onderdeel is van de "Bergclan" campagne. Dit zijn nieuwe avonturen met hele nieuwe vijanden in het spel, de avonturen zijn voor spelers die Level 65 of hoger zijn.

Het avontuur Aan de voet van de berg kan je op sparen via Excelsior je moet dan je moet 90 stukjes verzamelen om hem te kunnen kopen.

Na de geruchten over de mysterieuze Bergclan ontdek je het thuisland van de Vikingen. Op zoek naar aanwijzingen over de Bergclan stuit je op een vredig maar wantrouwend Viking-stadje in nood.Hoewel ze je niet direct kunnen helpen, beloven ze je in de richting te wijzen waar je mogelijk verdere aanwijzingen kunt vinden, maar alleen als je ermee instemt hen uit hun ellende te helpen.  
Omringd door wrede wilde dieren en afvalligen Viking Bandieten zijn de Viking mensen afgesneden van de buitenwereld. Het contact met nabijgelegen buitenposten is al lang geleden verloren gegaan en er is geen mogelijkheid om nieuwe gereedschappen te maken in de barre omgeving. Het herstellen van een paar van hun hoofd gebouwen zal de Vikingen al helpen en zal ook het pad verderop in het ijzige berggebied bevrijden.
Onderweg, ontdekt u misschien oude teksten over een Noorse stam gehuld in legendes, die Sonya gelukkig kan ontcijferen.
Maar zullen deze legendes waar blijken te zijn? De tijd zal het leren...

Een nieuw gebouw dat vergelijkbaar is met het "Voetbal veld" kan je krijgen als je de serie van de bergclan hebt voltooit dan krijg je het gebouw Banketzaal, met dit gebouw kan je weer nieuwe verbeteringen mee maken.


 Titel

 Level

 Guides

Aan de voet van de berg

Level 65

0 Guides

Onbekende Gebieden

Level 65

0 Guides

Berglabyrint

Level 65

0 Guides

Een nieuw gebouw dat vergelijkbaar is met het Proviandhuis heeft kans deel uit te maken van de beloning van deze Missie.

"Rokerij" - Een rookoven in de stijl van de Vikingen. Rookt vis om er een smakelijke verbetering van te produceren.