Welkom op de site van The Dark
Welkom in de wereld van Settlers

Elvenar

Elvenar is een free-to-play browser game, waarin je een florerende stad bouwt en een magische wereld kunt ontdekken vol mysterie.  In dit betoverde spel kun je spelen als Elf, dichtbij de natuur en met een stad vol magische planten, of als Mens, ontwerper van een geïndustrialiseerde stad uit de middeleeuwen.

Bouw de mooiste stad en ontwikkel het meeste efficiënte economische systeem dat je je kunt bedenken! In Elvenar kun je bijna elk gebouw upgraden, waarmee je niet alleen productie maar ook het uiterlijk van je stad verbetert.

Verken de wereldkaart om de kennis van je wijze voorvaderen te vergaren en ontdek nieuwe technologieën. Onderhandel of vecht voor krachtige Relikwieën die je productie een boost geven. Je kunt een bekwame en fameuze handelaar worden, je eigen productievaardigheden verfijnen of je troepen leiden naar de overwinning in rijk geanimeerde 3D gevechten. De keus is aan jou!

Als je je aansluit bij een broederschap dan kan je deelnemen aan toernooien en leuke beloningen winnen. Elke week zullen toernooien plaats vinden in je afgeronde provincies op de wereldkaart,elk toernooi zal een type grondstof zijn dit roteert elke week, er zijn 9 soorten relikwieën wanneer de laatste soort geweest is begint het weer van vooraf aan.

Toernooi

Toernooien verschijnen in provincies die je al afgerond hebt op de wereldkaart, elke toernooiprovincie heeft 6 levels, elk van deze levels heeft 8 toernooiconfrontaties. Elk toernooiconfrontatie dat gewonnen is geeft toernooipunten als beloning en ook kennispunten en relikwieën, en hoe hoger het level dus te beter worden de beloning ,ook maak je kans op runenscherven en gebroken scherven.  


Hier op het plaatje zie je een voorbeeld als je op een toernooi klik op je kaart dan komt dit scherm te voorschijn, en kan dan kiezen om het af te kopen met grondstoffen of het gevecht aan gaan, hierbij moet je wel goed opletten dat je de juiste soldaten gebruikt om de vijand te kunnen verslaan lukt het niet dan is afkopen de beste optie.

Tip: Als je aan dit spel begint wordt er bepaald welk 3 soorten grondstoffen jouw bonus wordt dit is erg belangrijk in het toernooi ,want als het toernooi namelijk jouw bonus is is het erg handig om wat meer te proberen om zoveel mogelijk bonus relikwieën te verzamelen waardoor je sneller de productie mee kan verhogen.

Een toernooi bevat 10 kistjes die vrij gespeeld kunnen worden achter elk kistje zit een beloning, maar je snap het al hoe meer kistjes er geopend worden hoe groter de beloning zal worden.

Ik ga niet alles uitleggen van het spel zodra je het start wordt er al veel duidelijk, of vragen aan andere spelers als je wat niet begrijpt.

Broederschapsavonturen (Nieuw)

Nieuw in het spel is Broederschaps avonturen want vanaf nu rekent jouw broederschap op jouw steun in deze nieuwe avontuurlijke uitdagingen, samen met je andere bs spelers ga je dit avontuur aan.

Broederschapsavonturen is nu het eerste multiplayer evenement in Elvenar! Samen met je broederschap werk je aan gezamenlijke doelen. Je hele broederschap profiteert van het bereiken van de doelen daarom is het erg belangrijk dat iedereen er vol voor gaat om zo samen de doelen te gaan halen.

Zo ziet er een kaart uit op de kaart zie je verschillende routepunten (blauw, oranje, groen), ieder met hun eigen benodigheden om er langs te kunnen. Alle broederschapsleden kunnen bijdragen aan deze benodigheden en als die verzameld zijn maken ze de weg vrij naar het volgende routepunt.

Somminge strategische routepunten, zoals hierboven te zien zijn laten je kiezen uit drie verschillende paden. Bespreek ze in je broederschap en maak de juiste keuzes samen. Ga je voor gevechten of betaald je liever goederen?

Aan het eind van ieder deel ligt er een flinke beloning op je te wachten.Die een mooie beloning geeft aan alle broederschapsleden die hebben bijgedragen aan dat deel van het broederschapsavontuur.

Dit onderdeel van het spel is nog in ontwikkeling dus er kunnen altijd nog aanpassingen worden gedaan in de toekomst.

Meer weten over het spel meld je dan hier aan  https://nl0.elvenar.com/web