Welkom op de site van The Dark
Welkom in de wereld van Settlers

Oude Wonderen

Oude Wonderen zijn gebouwen die in de loop van het spel kunnen worden vrij gespeeld ,deze gebouwen geven extra krachten aan je leger of aan extra grondstoffen, cultuur of mensen. Door de beperkte ruimte in je stad zou je een keuze moeten maken welke Oude Wonderen je gaat bouwen.

Boek der geheimen

Voordeel: Extra kennispunten per 24 uur  + Iedere keer dat je een provincie scout krijg je voorraden.

Gouden Afgrond / Abyss

Voordeel : Geeft elke 3 uur munten hangt van je opslag af hoeveel + Extra Mensen (bevolking)

Eindeloze Uitgraving

Voordeel: Geeft extra voorraden iedere 24 uur hangt af van je opslag + Het geeft extra relikwieën per voltooide provincie.

Naalden van de Storm

Voordeel: Het verhoogt de kracht van de lichte afstandseenheden + Het verhoogt de trainingssnelheid van je kazerne.

Vechtklooster / Het Heiligdom

Voordeel: Verhoogde levenspunten voor je troepen tijdens gevechten + Extra cultuur voor je stad.

Kristalvuurtoren / De Grote Klokkentoren

Voordeel: Het geeft je willekeurige bonus goederen wanneer je een burenhulp schatkist open maakt + Verhoogt de tijd dat je culture gebouwen opgeknapt blijven.

Wachttoren Ruïnes

Voordeel: Het boost de hoeveelheid cultuurbonus van een cultuurgebouw die burenhulp heeft gekregen + Extra cultuur voor je stad, een percentage van je vereiste cultuur.

Troon van de hoge heren

Voordeel: Het geeft je rankpunten voor elk OW dat je bouwt of upgrade + Het geeft extra cultuur voor elk OW dat je bouwt of upgrade.

Dwergenbolwerk

Voordeel: Produceert iedere 3 uur lichte melee eenheden van de kazerne, gebaseerd op een percentage van huidige troepenomvang + Verhoogt de troepenomvang in je kazerne, gebaseerd op een percentage van je huidige troepenomvang

Zalen onder de berg

Voordeel: Verhoogt de productiebonus voor jouw fabrieken + Extra bevolking

Torens der Welvaart

Voordeel: Verlengt de duur van je Betoverde voorraden spreuk + Verhoogt het effect van je Betoverde voorraden spreuk + Produceert voorraden voor je stad elke 3 uur, dit hangt van je opslag af van je stadhuis.

Bloeiende Handelaarsgilde

Voordeel: Het verminderd de vergoeding voor handels met niet ontdekte spelers + Het verbeterd de groothandelaar door meer goederen te geven + Het verbeterd de bonussen die de portalen geven in je stad.

Heldensmederij

Voordeel: Produceert elke 24 uur extra orks, als percentage van de hoeveel provincies die je voltooid hebt + Het verhoogt de schade die je zware Melee kan doen.

Heiligdom van de sluwe paddestoel

Voordeel: Produceert elke 3 uur lichte afstandseenheden uit je kazerne, als percentage van je huidige troepenomvang + Elk niveau van je Wapenkamers vergroot de trainingsomvang in de barakken.

Enars Ambassade

Voordeel: Het geeft iedere 168 uur (7 dagen) kapotte scherven + Het genereerd mana nadat je start met verkennen, een vermenigvuldiging van de provincies die je afgemaakt hebt.

Vliegende Academie

Voordeel: Produceert iedere 3 uur tovenaars uit de kazerne, gebaseerd op het percentage tovenaars in een troep + Verhoogde snelheid van het Huurlingenkamp.

Doolhof van de duistere materie

Voordeel: Het genereerd Mana elke 3 uur, gebaseerd op de hoeveelheid voltooide provincies + Gereduceerd mana afname.

Drakenabdij

Voordeel: Sterkere tovenaarseenheden + Mana per spreuk, gebaseerd op de hoeveelheid voltooide provincies.

Tempel der Padden

Voordeel: Produceert elke 3 uur Langeafstandseenheden van de kazerne, dit is een percentage van je huidige troepenomvang + Sterkere Langeafstandseenheden.

Elvenar Handelscentrum

Voordeel: Het genereert iedere 24 uur goddelijke zaden + Verlengt de duur van de Magische productie spreuk + Verhoogt het effect van de Magische productie spreuk.