Welkom op de site van The Dark
Welkom in de wereld van Settlers

Gilde " The Shadow Fighters "

 

 

 The Shadow Fighters is een nieuwe gilde in het spel Settlers online en is opgericht op 29 Februari 2016 door Dark.

Het doel van onze gilde is om er een gezellig gilde van te maken waar iedereen wat voor elkaar over heeft en kan helpen waar het nodig is.

Onze leeftijd grens hebben we vastgesteld op 18 jaar en het level maakt ons niet veel uit door elkaar te helpen groeien de nieuwe spelers gewoon lekker mee in het spel zodat die later ook weer nieuwe spelers kunnen helpen.

We hebben geen regels dus er zijn geen verplichtingen dus je bent vrij om te doen wat je met je ls wilt doen ,ook de gilde missie is niet verplicht alleen als je hem niet doet loopt je de gildemunten mis. Wij helpen ook spelers met de gilde missie die hem zelf niet kunnen doen omdat ze bijvoorbeeld te weinig grondstoffen hebben voor de gildemissie.

We hebben ook een leuke gildechat waar je over het spel kan babbelen of over hedendaags ze dingen.

We hebben ook elk week een loterij in onze gilde om zo lage spelers extra te helpen aan grondstoffen of gebouwen, deze loterij wordt geleid door Aube10330 dus voor vragen over de loterij kan je bij hem altijd terecht.

Onze gilde heeft nu elk dag een gildemissie.

De gilde leiding bestaat uit;

Dark (Gilde leider)

Falkorina (Gilde-admin) 

Aube10330 (Gilde-admin)

Louise61 (Gilde-admin)

Wil jij ook bij onze gilde aansluiten neem dan contact op met ons in het spel of via het contactformulier.

 

Ik zit nu klein jaar in het gilde en geen seconde spijt gehad. We spelen met en voor elkaar! De grotere spelers hebben me geholpen om te groeien door o.a. goede tips te geven en me mee te nemen op avontuur. Ze stimuleerde mij om op eigen benen te staan en ook zelf weer de kleinere spelers op sleeptouw te nemen. Dit alles op vrijwillige basis, niets moet!. Daarnaast hebben we plezier met elkaar in de chat, niet onbelangrijk voor mij. Er is ruimte voor een lach en een traan. Ik voel me thuis in deze gezellige club mensen.
Lieve groet Falk

Wij van The shadow fighters zijn een leuke gezellig gilde waar het leuk vertoeven is. Deze leuke en zeer behulpzame gilde staat ook garant voor gezelligheid en socialiteit. Er is altijd wel iemand om  een gezellig babbeltje te maken, dit kan over het spel zijn maar ook over alledaagse zaken. Er kan van alles en niks moet. Daar naast is er wekelijks een leuk spel waar de deelnemers leuk dingen winnen. Kortom een actieve spontane gezellig groep van leden hier.

Groetjes Novaa

Mijn naam is Arie ben 16 jaar en mocht als 15 jarige in deze gilde plaatsnemen.
Hoe kan dat nou hoor ik je denken terwijl de minimale leeftijd 18 is, dat is gewoon heel makkelijk te verklaren.
a. gewoon veel spammen naar een gilde en vol houden dat jij gewoon een eerlijke kans verdient dan heb je wellicht het zelfde geluk als ik dat een super gilde je een kans geeft om daar een volwaardig lid te zijn.
b. blijf meedoen en ga niet voor eigen succes maar voor het geheel dus de hele gilde.
c. log regelmatig in...

Maar als je eenmaal erin zit zal je merken dat deze gilde heel veel bezig is om de nieuwe laag levelde spelers te helpen met allerlei dingen, zo geven ze advies, helpen jou met xp en evt. grondstoffen en ze nemen je mee met de avonturen of andere missies, hier hoef je niet alles zelf te doen, je moet wel je eigen dopjes doppen zeg maar, maar ieder hier is bereid om elkaar te helpen.

Dan zal ik maar eens hebben over de leiders hier wie zijn ze:
Dark- onze gilde oprichter en mentor en ik mag wel zeggen een toffe peer.
wooden- admin.  maar wel met extra moeder gevoelens ( zorgt goed voor de kleintjes ).
Auke-  Admin.  en heeft het al zwaar met wooden
Aube- is wel de strengste van de vier ( lol ).

Mocht je echt zin krijgen in deze gilde en wie weet mag je het proberen.

gr. Arie