Welkom op de site van The Dark
Welkom in de wereld van Settlers
00023108

Welkom op mijn website   

Deze website is opgericht op 10 mei 2014 en zal regelmatig worden bijgehouden met nieuwtjes over het spel Settlers Online.  De website bestaat nu al ruim 4 jaar en wordt steeds meer bezocht door spelers die graag settlers spelen, dit geeft voor mij ook een voldoening dat ik het allemaal niet voor niks doet ,zins kort doe ik ook wat info plaatsen van het spel Elvenar.

Vergeet ook het gastenboek niet om een berichtje te plaatsen over de website.

Vandaar dat ik de website nieuw leven ingeblazen hebt door een ander uiterlijk, ik probeer alles zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen zodat het voor iedereen te begrijpen is, geef ook je mening over de website in het gastenboek zodat je kan lezen hoe de andere boekzoekers over de website denken. 

We hebben ook een eigen gilde genaamd "The Shadow Fighters". 

Die is opgericht op 29 februari 2016.

Is een leuke gilde waar leuke spelers een praatje maken in de gildechat en elkaar goed helpen in het spel, we hebben geen regels in onze gilde.

Meer informatie klik hier. 


 

Reclame: Ben je je oude gilde zat of niet tevreden nou dan is de The Shadow Fighters iets voor jouw wij zoeken nog leuke actieve leden, elke week hebben wij een leuke loterij onder de leden ,lijkt het jouw wat meld je dan aan bij onze gilde dat kan bij Dark , Aube10330 of Louise61 of Falkorina.

Actuele Events :

Elvenar : Geen

Settlers Online : Summer Event   (start nog niet bekent)

Snelle links

Nieuw : Bergclan Campagne

Bergclan zal 5 nieuwe avonturen brengen voor alle info klik op de link in het blauw hier onder.

Voor een klein overzicht  Klik hier


Met Mary de kerstvrouw is er een nieuwe vrouwelijk generaal in het spel bijgekomen grote voordeel van Mary is ze scoort dubbele xp als ze een gevecht wint, ze is niet zo sterk als alle andere generaals maar is toch bruikbaar in avonturen. Klik op de link Mary om naar de speciale pagina te gaan van Mary de kerstvrouw.

Klik hier Mary


Binnenkort zal er een mini event starten waar een aantal avonturen en betere beloning zullen geven:

Pirateneiland - De Verloren Schedel - Moederliefe - Verborgen Experimenten - Aladdin en de beeldschone prinses - Aladdin en de Olielamp - Sinbad en de Zeeslag - Sinbad en de belegerde stad. Generaals new skills

Excelsior heeft ook zijn intrede in het spel gemaakt en er zijn weer 9 nieuwe missies bij gekomen, ook in excelsior te halen het avontuur De visser en zijn vrouw en daar zijn ook weer 4 vervolg avonturen aan gekoppeld. En ook nog 6 nieuwe avonturen waar je kampen moet verslaan en zoek items moet zoeken om de missies te voltooien.  Meer informatie klik hier.

 

Beginners hebben moeite met het eiland vrij spelen klik hier om te zien hoe dat moet. Klik Hier

Het spel settlers werd in 1993 voor het eerst uitgebracht op de PC en Amiga wil je de geschiedenis van het spel lezen, Klik Hier

Over dit spel

Inspireer en leid je settlers, verzamel grondstoffen, bouw woonplekken, breid je koninkrijk uit en doe nog veel meer in The Settlers Online.The Settlers Online » combineert populaire gameplayelementen met splinternieuwe mogelijkheden om gebieden te veroveren en te verkennen. Hierdoor valt er voor iedereen wat te halen bij The Settlers, van beginners tot door de wol geverfde gamers. Bouw je stad op vanaf de eerste steen en maak er een bruisend, bloeiend geheel van! Hiervoor moet je productieketens optimaliseren en de perfecte infrastructuur aanleggen. Maar maak je geen zorgen, er zijn gidsen en gilden om je verder te helpen en je steeds moeilijkere uitdagingen te bieden. Hoe meer je je stempel drukt op het rijk, hoe belangrijker je wordt!


Nuttige links

http://osettlers.com/nl/
Elvenar is een free-to-play browser game, waarin je een florerende stad bouwt en een magische wereld kunt ontdekken vol mysterie.
https://nl0.elvenar.com/web//