Welkom op de site van The Dark
Welkom in de wereld van Settlers
00025087

Welkom op mijn website  

Deze website stop op 16 November 2018 met het bestaan

 

Na 4 jaar hou ik er mee op met de website en zal deze in november gaan verdwijnen helaas, heb het altijd met plezier gedaan en ik wil iedereen bedanken die gebruik heeft gemaakt van deze website.

Tip: Probeer voor die tijd de guides over te nemen.

Snelle links

Nieuw : Bergclan Campagne

Bergclan zal 5 nieuwe avonturen brengen voor alle info klik op de link in het blauw hier onder.

Voor een klein overzicht  Klik hier

1 Guid beschikbaar nu


De loot van de Coop Adventuren is veranderd voor een overzicht Klik Hier

Met Mary de kerstvrouw is er een nieuwe vrouwelijk generaal in het spel bijgekomen grote voordeel van Mary is ze scoort dubbele xp als ze een gevecht wint, ze is niet zo sterk als alle andere generaals maar is toch bruikbaar in avonturen. Klik op de link Mary om naar de speciale pagina te gaan van Mary de kerstvrouw.

Klik hier Mary


Binnenkort zal er een mini event starten waar een aantal avonturen en betere beloning zullen geven:

Pirateneiland - De Verloren Schedel - Moederliefe - Verborgen Experimenten - Aladdin en de beeldschone prinses - Aladdin en de Olielamp - Sinbad en de Zeeslag - Sinbad en de belegerde stad. Generaals new skills

Excelsior heeft ook zijn intrede in het spel gemaakt en er zijn weer 9 nieuwe missies bij gekomen, ook in excelsior te halen het avontuur De visser en zijn vrouw en daar zijn ook weer 4 vervolg avonturen aan gekoppeld. En ook nog 6 nieuwe avonturen waar je kampen moet verslaan en zoek items moet zoeken om de missies te voltooien.  Meer informatie klik hier.

 

Beginners hebben moeite met het eiland vrij spelen klik hier om te zien hoe dat moet. Klik Hier

Het spel settlers werd in 1993 voor het eerst uitgebracht op de PC en Amiga wil je de geschiedenis van het spel lezen, Klik Hier

Over dit spel

Inspireer en leid je settlers, verzamel grondstoffen, bouw woonplekken, breid je koninkrijk uit en doe nog veel meer in The Settlers Online.The Settlers Online » combineert populaire gameplayelementen met splinternieuwe mogelijkheden om gebieden te veroveren en te verkennen. Hierdoor valt er voor iedereen wat te halen bij The Settlers, van beginners tot door de wol geverfde gamers. Bouw je stad op vanaf de eerste steen en maak er een bruisend, bloeiend geheel van! Hiervoor moet je productieketens optimaliseren en de perfecte infrastructuur aanleggen. Maar maak je geen zorgen, er zijn gidsen en gilden om je verder te helpen en je steeds moeilijkere uitdagingen te bieden. Hoe meer je je stempel drukt op het rijk, hoe belangrijker je wordt!


Nuttige links

http://osettlers.com/nl/
Elvenar is een free-to-play browser game, waarin je een florerende stad bouwt en een magische wereld kunt ontdekken vol mysterie.
https://nl0.elvenar.com/web//